Tuinaanleg & Onderhoud

Tuinaanleg & Onderhoud

Bestrating

Erfafscheiding

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Wanneperveen

Lees meer

Onderhoud Wanneperveen

Lees meer

Tuinontwerp Wanneperveen

Lees meer

Bestrating Wanneperveen

Lees meer

Schuttingen Wanneperveen

Lees meer

Tuinadvies Wanneperveen

Lees meer

Hovenier Wanneperveen Peter Dolfsma

Op zoek naar een ervaren hovenier die uw tuin een complete make-over kan geven met expertise in diverse diensten zoals het plaatsen van schuttingen, aanleggen van (sier)bestrating, bouwen van pergola’s, overkappingen en leveren van planten en bomen?

Welkom bij het hoveniersbedrijf van Peter Dolfsma, gevestigd in Giethoorn en actief in de regio’s Steenwijk, Nijeveen, Wanneperveen en Zwartsluis, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om prachtige tuinen te realiseren.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals het snoeien van hagen en bomen, verwijderen van onkruid, grasmaaien en bemesten, zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van schitterende bestratingen en het bouwen van sfeervolle overkappingen.

Ontdek de mogelijkheden om uw buitenruimte, of het nu in Giethoorn, Steenwijk, Nijeveen, Wanneperveen, Zwartsluis, of elders is, om te toveren tot een oase van schoonheid en functionaliteit met ons professionele team.

U wilt graag dat uw tuin er netjes en verzorgd uitziet? Neem dan vooral contact met mij op, ik kan het compleet voor u verzorgen.

Bekijk Portfolio Contact