Tuinaanleg & Onderhoud

Tuinaanleg & Onderhoud

Bestrating

Erfafscheiding

Tuinonderhoud

Tuinaanleg Staphorst

Lees meer

Tuinonderhoud Staphorst

Lees meer

Tuinontwerp Staphorst

Lees meer

Bestrating Staphorst

Lees meer

Schuttingen Staphorst

Lees meer

Tuinadvies Staphorst

Lees meer

Hovenier Hovenier Staphorst Peter Dolfsma

Op zoek naar een ervaren hovenier in Staphorst die uw tuin een complete make-over kan geven met expertise in diverse diensten zoals het plaatsen van schuttingen, aanleggen van (sier)bestrating, bouwen van pergola’s, overkappingen en leveren van planten en bomen?

Welkom bij het hoveniersbedrijf van Peter Dolfsma, gevestigd in Giethoorn en actief in de regio’s Steenwijk, Zwartewaterland, Hasselt, Genemuiden, Staphorst en Zwartsluis, waar vakmanschap en toewijding samenkomen om prachtige tuinen te realiseren.

Naast het aanleggen en onderhouden van tuinen, zoals het snoeien van hagen en bomen, verwijderen van onkruid, grasmaaien en bemesten, zijn we gespecialiseerd in het aanleggen van schitterende bestratingen en het bouwen van sfeervolle overkappingen.

Ontdek de mogelijkheden om uw buitenruimte, of het nu in Giethoorn, Steenwijk, Zwartewaterland, Hasselt, Genemuiden, Staphorst en Zwartsluis, of elders is, om te toveren tot een oase van schoonheid en functionaliteit met ons professionele team.

U wilt graag dat uw tuin er netjes en verzorgd uitziet? Neem dan vooral contact met mij op, ik kan het compleet voor u verzorgen.

Bekijk Portfolio Contact